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☆Apple Pie Spéculoos☆

☆Apple Pie Spéculoos☆. The basis of a 'traditional' Dutch apple pie is a crust on the bottom and around the edges. This crust is then filled with pieces or slices of apple, usually a crisp and mildly tart variety. How to make the vandotsch speculaas apple pie.

☆Apple Pie Spéculoos☆ Everything you love about the classic - sweet, juicy apples and buttery pie crust - surrounded by creamy pumpkin custard for an unexpected mash-up. A brown sugar and spiced cookie crumble topping are the crowning glory to this relatively simple pie that will become one of your favorite fall desserts. This easy pie uses crumbled speculoos (also known as speculaas) in its crust and the cookie butter in its filling, doubling up on the flavor of warm spices like cinnamon and ginger. Kamu bisa memasak ☆Apple Pie Spéculoos☆ menggunakan 6 bahan dan 9 Langkah. Begini caranya memasak it.

☆Apple Pie Spéculoos☆

  1. It's 6 untuk pommes rouges bien mûres.
  2. Mempersiapkan 1 untuk sachet sucre vanillé.
  3. It's 5/6 untuk Spéculoos.
  4. Anda membutuhkan 1 untuk pâte feuilletée.
  5. Mempersiapkan 1 untuk jaune d'oeuf pour la dorure.
  6. Anda membutuhkan untuk QS cassonnade.

I really want to make this for Thanksgiving, as my family LOVES cookie butter more than I can express! I noticed that whatever the delicious looking topping is, is not in the recipe. This Speculoos Pie Crust is ideal during the winter months when a bit of cinnamon and ginger help survive the winter. If you like a thinner crust, you will have a little left over.

☆Apple Pie Spéculoos☆

  1. Laver les pommes et les sécher.
  2. Couper le chapeau et récolter la chair à l'aide d'une cuillère parisienne. Réserver la chair dans une bol d'eau citronnée.
  3. Égoutter la chair et la mettre dans une casserole avec le sucre vanillé. Faire compoter 8/10 minutes.
  4. Émietter les biscuits et ajouter 2/3 à la compoté.
  5. Garnir les pommes évidées et saupoudrer les avec le tiers de biscuits émiettés.
  6. Dérouler la pâte et à l'aide d'une roulette, détailler des bandes.
  7. Réaliser un quadrillage de pâte sur chaque pomme. Badigeonner de jaune d'oeuf et saupoudrer de cassonade.
  8. Enfourner à four chaud 180°C pour environ 30 minutes.
  9. Laisser tiédir et déguster 😋.

It was a perfect week to make this no-bake pie that comes out of the refrigerator nice and cool. There are many versions of Speculoos Pie aka Cookie Butter Pie floating around, but I tailored this one to be extra simple and not overly sweet. What comes through is the flavor of the cookie butter - just a hint of spice and a nice creaminess. To freeze Baked Pie: Assemble and bake pie as directed in recipe. Wrap pie tightly with plastic wrap.

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