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Tarte aux pommes

Tarte aux pommes. The Tarte Aux Pommes par excellence. I did my own take on the pastry. Lightens up and gives flavour to the pastry itself.

Tarte aux pommes A classic tarte aux pommes is the delicious apple tart found in every patisserie and restaurant in France. It comes filled with a soft, sweet homemade frangipane filling topped off with caramelized apples and fanned in the distinctive, striking spiral pattern making it instantly recognizable. Finished with a light apricot jam glaze, this classic dish is loved around the world, not just in France. Kamu bisa memiliki Tarte aux pommes menggunakan 7 bahan dan 5 Langkah. Begini caranya mencapai that.

Tarte aux pommes

  1. Mempersiapkan 1 untuk pâte brisée.
  2. Mempersiapkan 2 untuk pommes pour la compote.
  3. It's untuk Cannelle.
  4. Mempersiapkan 2 untuk pommes pour la déco.
  5. Mempersiapkan untuk Sucre vanillé.
  6. Mempersiapkan 15 g untuk beurre.
  7. Anda membutuhkan untuk Confiture d'abricot.

Tarte aux Pommes are perhaps the best-loved dessert in all of France. From the moment the apples are ripe in mid-August to the end of the season in late June, apple tarts are ubiquitous in restaurants and homes throughout the country. This French apple tart recipe is deliciously rustic yet showy, simple to make, and impressive to serve. Tarte aux Pommes are perhaps the best-loved dessert in.

Tarte aux pommes

  1. Préchauffer le four à 180°c. Sortir la pâte brisée du frigo..
  2. Préparer une compote de pommes à la cannelle : Éplucher les pommes, retirez-en le cœur et les pépins et coupez-les en petits cubes. Dans une grande casserole, mettre les pommes. et ajouter 1/2 verre d'eau. Faites chauffer et laissez mijoter une quinzaine de minutes, en remuant de temps en temps, jusqu'à ce que les pommes soient réduites. En fin de cuisson, ajouter la cannelle, mélanger et laisser refroidir..
  3. Pour la décoration de la tarte : Éplucher les pommes, retirez-en le cœur et les pépins et coupez-les en fines lamelles..
  4. Disposer la pâte dans le moule à tarte. Piquer à l'aide d'une fourchette. Badigeonner le fond de compote et disposer sur le dessus les lamelles de pommes. Puis quelques morceaux de beurre et saupoudrer de sucre vanillé pour faire un peu caraméliser..
  5. Enfourner pendant 30 minutes. Les bords de la pâte et les pommes doivent être juste dorés ! À la sortie du four, on la laisse refroidir avant de démouler et pour la brillance, avec un pinceau, badigeonner de confiture d'abricot chaude !.

With the tips of your fingers, in little concentric circles, work the egg into the flour and butter mixture; then at the last moment when the egg has been absorbed, bring and press the dough together to form a ball. For the pastry, pulse together the flour, butter and salt in a food processor until you reach a sandy texture. Add the egg, water and pulse again. We came out of the bakery with our paper-wrapped slices and sat on a wall in the sunshine to eat them: my very first taste of tarte aux pommes. The pastry was flaky and buttery, the creamy layer of crème.

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